BUSINESS CONTROLLER

Ontmoet ASF

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

Je bent een initiatiefrijke en daadkrachtige financial. Een persoon die vanwege zijn empathische vermogen goed kan schakelen tussen de verschillende organisatielagen binnen een holdingstructuur. Verder is het je natuur om zaken te analyseren en met concrete verbetervoorstellen te komen. Als gevolg van je leiderschap krijg je mensen geënthousiasmeerd en doorontwikkeld.

Wat ga je doen?

Welke rollen vervul je?

Wat vragen wij?

Wat jij krijgt

Onze mensen zijn onze kracht. Dus daar zorgen we goed voor! Je komt terecht in een groeiend en internationaal bedrijf waar de mogelijkheden voor het oprapen liggen. Verder maken we jou blij met:

Solliciteren?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar hrm@asf-holding.nl We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!

Download HIER de vacature Business Controller >>>