HOOFD TECHNISCHE DIENST

Ontmoet ASF

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor techniek en werk je graag SAMEN in een dynamische werkomgeving? Ben je op zoek naar een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt?

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor alles wat beweegt in onze organisatie. Zonder jou en je team gaan onze producten de deur niet uit. Onze machines, installaties en transportbanden hebben regelmatig aandacht nodig van een professional op dit gebied. Samen met het team van de technische dienst zorg jij ervoor dat alles blijft functioneren tijdens de productie. In het laagseizoen ga je samen met je collega’s werken aan preventief onderhoud om in het seizoen erop niet voor verrassingen te staan.

Wie zoeken wij?

Functie inhoud

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de productielijnen en de installaties daar omheen. Jij organiseert en plant het onderhoud en daarbij draag je zelf ook een steentje bij. Je bent vrij om je eigen werk te organiseren, we vertrouwen erop dat jij daarvoor de expertise in huis hebt.

Je bent constant bezig met het naar een hoger niveau brengen van de kwaliteit van het onderhoud om de machines en productielijnen in optimale conditie te houden.

Je draagt bij aan verbeteringen en aanpassingen in de machines en productielijnen.

Functie eisen

Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je weet dus waar je aan begint.

Je hebt een goede kennis van machinebesturing en machine- en transportbandonderhoud (zowel mechanisch, elektronisch en pneumatisch)

Je hebt een flexibele instelling en je bent bereid om in het hoogseizoen meer te werken en je vindt het fijn om in het laagseizoen wat meer tijd voor jezelf te hebben.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een zeer afwisselende baan op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste baan. Je ontvangt een goed salaris en je krijgt er uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Een pensioenregeling en een ruime reiskostenvergoeding zijn daar slechts twee voorbeelden van. Nieuwsgierig geworden en herken je jezelf in onze vacature? Aarzel dan geen moment en reageer direct!

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Solliciteren?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar hrm@asf-holding.nl We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!

Download HIER de vacature Hoofd Technische Dienst >>>