ONDERHOUDS- / STORINGSMONTEUR

Welkom in onze zacht fruit wereld!

Heb jij een passie voor techniek, ben jij gedreven en wil jij werken binnen de zeer dynamische AGF-markt? In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze productiefaciliteiten optimaal blijven functioneren, zodat wij kunnen blijven voldoen aan de zeer hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze verse producten.

De functie

Je gaat als monteur aan de slag in ons pakstation, Total Berry Packing (onderdeel van ASF) in Helenaveen. Hier sorteren en verpakken we jaarrond heerlijk zacht fruit (o.a. aardbeien, blauwe bessen, bramen en frambozen). Als monteur ben je volwaardig lid van onze afdeling Technische Dienst. Op dit moment werken er 4 personen binnen deze afdeling.

Ons machinepark bestaat hoofdzakelijk uit transportsystemen, weegsystemen en verpakkingsmachines. Ook onderhoud aan het pand maakt deel uit van de verantwoordelijkheden. We hebben binnen ons bedrijf veel te maken met seizoensinvloeden. In de winter is het minder druk en ligt de nadruk op onderhoudswerkzaamheden, in de zomer ben jij veelal bezig met het optimaal draaiende houden van de productie.

Heb je nog tijd voor jezelf?

Niets is zo belangrijk als jouw privéleven en jouw vrije tijd, dat begrijpen wij. Als je kunt genieten van jouw vrije tijd weten wij zeker dat je 100% aanwezig bent tijdens het werk. Jouw rooster:

Wie zijn wij?

Wij zijn de ASF Group; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE PLC. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een monteur die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt. Want zeker in het hoogseizoen is het belangrijk je hoofd koel te houden en te zorgen dat de productie optimaal loopt.

Herken jij jezelf in deze vacature? Neem dan even contact op met Mari Hilgerdenaar voor meer informatie over deze vacature. Je kunt hem bereiken op 0493-348955 of via de mail: hrm@asf-holding.nl.