ONDERHOUDS- / STORINGSMONTEUR

Houd jij van een stukje fruit?

Da’s alvast een goed begin. Als je ook nog een beetje handig bent, dan gaan we graag in gesprek met jou.

De functie

Je gaat als monteur aan de slag op ons pakstation, Total Berry Packing (onderdeel van ASF) in Helenaveen. Hier sorteren en verpakken we jaarrond zacht fruit (bv. aardbeien en blauwe bessen). Voor de afdeling techniek zoeken we een monteur.

Ons machinepark bestaat hoofdzakelijk uit transportsystemen, weegsystemen en verpakkingsmachines. Ook onderhoud aan het pand maakt deel uit van de verantwoordelijkheden.. We hebben binnen ons bedrijf veel te maken met seizoensinvloeden. In de winter (minder druk) ligt de nadruk op onderhoudswerkzaamheden, in de zomer is er meer aandacht voor ondersteuning productie (storingen verhelpen).

Je gaat deel uitmaken van een team (technische dienst) van 5 personen.

Heb je nog tijd voor jezelf?

We beseffen goed dat je ook nog een privéleven hebt. Jouw rooster:

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een monteur die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt.

Herken jij jezelf in één van deze vacatures? Neem dan even contact op met de afdeling Planning voor meer informatie over deze vacature. Je kunt ze bereiken op 0493-348948 of via de mail: personeel@totalberrypacking.com.