OPERATIONS DIRECTOR

ASF GROUP

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa.

Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Gezocht aanpakker en doorpakker.

Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en ziet het als een uitdaging om met sterke schommelingen in de productie om te gaan. Jouw rol is het aansturen van de afdelingen Productie, Logistiek, Techniek, Planning en Bedrijfsbureau. Je weet verschillende disciplines effectief op elkaar af te stemmen.Je bent analytisch, hebt cijfermatig inzicht en je hebt een helicopterview in complexe situaties. Daarnaast werk je oplossings- en resultaatgericht.

De rol van Operations Director is een nieuwe rol in ons bedrijf. Je bent voorzitter van het Operations Team. Je krijgt de kans om te werken aan de verdere vorming van jouw team. De stijl van leidinggeven is coachend, maar waar nodig directief. Je bent verantwoordelijk voor de effectiviteit en efficiëntie van de processen in de operatie. Als lid van het Management Team lever jij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het te voeren beleid.

Je zorgt voor commitment van de afdelingen Finance, HR en ICT in de ondersteuning van de operatie. De Operations Director rapporteert aan de Managing Director.

WAT WE VRAGEN

WAT WE BIEDEN

Wij bieden je een voltijds dienstverband met een salaris dat past bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar hrm@asf-holding.nl We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!

Download HIER de vacature >>>