SALES SUPPORT MEDEWERK(ST)ER

ASF is een groothandel gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig zacht fruit (aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen).Wij leveren zacht fruit in klant specifieke kwaliteit, volume en verpakkingen aan landelijke retailers en tussenhandelaren in diverse Europese landen. ASF is onderdeel van Total Produce Plc, een beursgenoteerde, Ierse onderneming. ASF is een snel groeiende organisatie die voortdurend in beweging is. Wij zijn op zoek naar bevlogen medewerkers die graag met ons mee willen groeien.

Wat jij gaat doen

Als Sales Support medewerker bij ASF ben je de spin in het web van onze organisatie. Het takenpakket omvat onder andere;

Wat jij krijgt

Onze mensen zijn onze kracht. Dus daar zorgen we goed voor! Je komt terecht in een groeiend en internationaal bedrijf waar de mogelijkheden voor het oprapen liggen. Verder maken we jou blij met:

Wat wij vragen

Solliciteren?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar info@asf-holding.nl. We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!

Download HIER de vacature >>>