PROCES COÖRDINATOR

Houd jij van een stukje fruit?

Da’s alvast een goed begin. Als je ook nog ervaring hebt in de procesindustrie, dan gaan we graag met jou in gesprek.

De functie

Je gaat als proces coördinator aan de slag in ons pakstation, Total Berry Packing (onderdeel van ASF) in Helenaveen. Hier sorteren en verpakken we jaarrond zacht fruit (bv. aardbeien en blauwe bessen). Voor de productieafdeling zoeken we een proces coördinator.

Dit is een nieuwe rol binnen de afdeling. Hieronder een aantal zaken waar je zeker mee aan de slag moet; andere onderwerpen bepalen we in overleg.

Heb je nog tijd voor jezelf?

We beseffen goed dat je ook nog een privéleven hebt. Jouw rooster:

Wie zijn wij?

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Dole plc. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zacht fruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een proces coördinator die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in één van onze vacatures? Neem dan even contact op met de afdeling Planning voor meer informatie over deze vacature. Je kunt ze bereiken op 0493-348948 of via de mail: personeel@totalberrypacking.com.