KEURMEESTER ZACHTFRUIT

Ontmoet ASF

Wij zijn ASF; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

Heb jij een passie voor kwaliteit en werk je graag SAMEN in een dynamische werkomgeving? Ben je op zoek naar een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt?

Als Keurmeester Zachtfruit voer je kwaliteitsinspecties uit. Je controleert alle in- en uitgaande producten en je houdt ook tijdens het verpakkingsproces de kwaliteit van de producten in de gaten. Met jouw AGF ervaring en productkennis voel je ook precies aan wanneer tussendoor nog extra controle nodig is.

Samen met een team van kwaliteitscontroleurs check je dus continu de kwaliteit. Je verwerkt je bevindingen in ons ERP-systeem. Voldoet een product niet aan de kwaliteitseisen? Dan breng je de afdeling commercie op de hoogte en geef je ‘op feiten gebaseerd’ aan waarom het product niet voldoet. Daarnaast heb je ook contact met de telers.

Wie zoeken wij?

Wat zijn je taken?

Wat is jouw profiel

Voor deze afwisselende en dynamische functie is minimaal MBO werk- en denkniveau vereist waarbij je minimaal 3 jaar als Keurmeester hebt gewerkt. Je bent in het bezit van keurcertificaten en opleidingsmodules en je spreekt en schrijft Nederlands op professioneel niveau. Tevens ben je flexibel en ben je bereid (afwisselend) op feestdagen en op zaterdagen te werken.

Jouw persoonlijkheid karakteriseert zich als; accuraat, doortastend én energiek. Je bent een aanpakker die graag verantwoordelijkheid neemt en actief bijdraagt in het verder ontwikkelen van ons bedrijf.

Kortom…. wij hebben een veelzijdige en dynamische baan voor je beschikbaar! Herken je jezelf in onze vacature aarzel dan geen moment en reageer direct!

Wat jij krijgt

Onze mensen zijn onze kracht. Dus daar zorgen we goed voor! Je komt terecht in een groeiend en internationaal bedrijf waar de mogelijkheden voor het oprapen liggen. Verder maken we jou blij met:

Solliciteren?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar hrm@asf-holding.nl We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!

Download HIER de vacature Keurmeester Zachtfruit >>>