QUALITY CONTROL TRAINER

Welkom in onze zacht fruit wereld!

Heb jij een passie voor kwaliteit, ben jij gedreven en wil jij werken binnen de zeer dynamische AGF-markt? In deze functie als Quality Control Trainer krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en stuur jij samen met jouw collega’s productielijn(en) aan; op die manier zorgen we er samen voor dat onze producten blijven voldoen aan de zeer hoge kwaliteitsstandaarden die wij stellen aan onze verse producten.

De functie

Je gaat als Quality control Trainer aan de slag in ons pakstation, Total Berry Packing (onderdeel van ASF) in Helenaveen. Hier sorteren en verpakken we jaarrond zacht fruit (bv. aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en cranberries). Voor de productieafdeling zoeken wij medewerkers die het team komen versterken. Qua taken kun je denken onder andere aan:

Heb je nog tijd voor jezelf?

Niets is zo belangrijk als jouw privéleven en jouw vrije tijd, dat begrijpen wij. Als je kunt genieten van jouw vrije tijd weten wij zeker dat je 100% aanwezig bent tijdens het werk. Jouw rooster:

Wie zijn wij

Wij zijn de ASF Group; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE PLC. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een Quality Control Trainer die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Neem dan even contact op met Mari Hilgerdenaar voor meer informatie over deze vacature. Je kunt hem bereiken op 0493-348955 of via de mail: hrm@asf-holding.nl.