SALES SUPPORT MEDEWERKER

Welkom in onze zacht fruit wereld!

Heb jij een passie voor operationele administratieve werkzaamheden, ben jij gedreven, werk jij accuraat en wil jij werken binnen de zeer dynamische AGF-markt? In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat alle werkzaamheden rondom de verwerking van inkoop- verkoop- en transportorders efficiënt, nauwkeurig en soepel verloopt; zodat de nodige informatie op tijd binnen de organisatie wordt verspreid en wij onze verse producten iedere dag weer op tijd kunnen leveren.

De functie

Als Sales Support medewerker bij ASF Holland ben je de spin in het web van onze organisatie. Het takenpakket omvat onder andere;

• Afstemming met leveranciers over de levering van het product;
• Plaatsen van inkooporders in ERP systeem en organisatie voorzien van informatie;
• Afspraken maken met en inzetten van externe partijen, keuringsdienst en douane, t.b.v. import en export van product;
• Verzamelen en vastleggen van kwaliteitsdocumenten van leveranciers;
• Bewaken van afspraken met leveranciers en anticiperen op afwijkingen;
• Afstemmen van verkooporders met commercie en informeren van productie;
• Organiseren van transport;
• Orderinformatie delen met leveranciers en klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn de ASF Group; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE PLC. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een medewerker Sales Support die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt.

Solliciteren?

Ben jij enthousiast? Neem dan contact op met ASF Holding via 0493 – 745 100 of stuur een mail met CV naar hrm@asf-holding.nl. We nemen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en nodigen je graag uit voor een heerlijke kop koffie op ons kantoor. Tot snel!