TEAMLEADER LOGISTICS

Welkom in onze zacht fruit wereld!

Heb jij een passie voor logistiek, ben jij gedreven en wil jij werken binnen de zeer dynamische AGF-markt? In deze functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat onze logistieke faciliteiten optimaal blijven draaien, zodat wij kunnen blijven voldoen aan de zeer hoge kwaliteitsstandaarden die wij stellen aan onze verse producten.

De functie

Als Teamleader Logistics ga je aan de slag in ons pakstation, Total Berry Packing (onderdeel van ASF) in Helenaveen. Hier sorteren en verpakken we jaarrond heerlijk zacht fruit (o.a. aardbeien, blauwe bessen, bramen en frambozen). Als Teamleider Logistiek neem jij de leiding over de afdeling Expeditie en Fust. Op dit moment werken er ruim 15 personen binnen deze afdeling.

Als Teamleader Logistics ben je verantwoordelijk voor het aansturen van twee logistieke teams binnen ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden van de teams efficiënt en effectief worden uitgevoerd, met als doel een soepele logistieke operatie te realiseren. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Directeur en werkt nauw samen met andere afdelingen om de logistieke processen te optimaliseren. Deze interim opdracht staat uit voor een periode van 6 maanden, met een kans op een verlenging.

Heb je nog tijd voor jezelf?

Niets is zo belangrijk als jouw privéleven en jouw vrije tijd, dat begrijpen wij. Als je kunt genieten van jouw vrije tijd weten wij zeker dat je 100% aanwezig bent tijdens het werk. Jouw rooster:

Wie zijn wij?

Wij zijn de ASF Group; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE PLC. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zacht fruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wie ben jij?

We zoeken een Teamleider Logistiek die wel wat afwisseling kan gebruiken, en van een uitdaging houdt. Want zeker in het hoogseizoen is het belangrijk je hoofd koel te houden en te zorgen dat de vele logistieke bewegingen optimaal georganiseerd worden.

Herken jij jezelf in deze vacature en zie jij deze interim opdracht wel zitten? Neem dan even contact op met Mari Hilgerdenaar voor meer informatie over deze vacature. Je kunt hem bereiken op 0493-348955 of via de mail: hrm@asf-holding.nl.