VERKOPER ZACHT FRUIT BINNENDIENST

Welkom in onze zacht fruit wereld!

Wij zoeken een verkoper met ervaring en met passie voor de dynamische AGF-markt. In deze functie neem je zeer veel eigen verantwoordelijkheid, bedien je de klanten uit jouw eigen netwerk en ons huidige klantenbestand en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden bij groothandelaren, retailers en foodservice in Europa.

De functie

Als verkoper sluit je jezelf aan bij het verkoopteam van twee ervaren verkopers en twee support medewerkers. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bedienen van jouw netwerk dat je door de jaren heen hebt opgebouwd en ondersteund bij de verkoop aan het huidige klantenbestand. Jouw enthousiasme en gedrevenheid zorgen ervoor dat je nieuwe kansen op de Europese markt direct ziet en pakt. Samen met jouw collega’s stel je heldere prognoses op voor zowel de inkoop als verkoop van het zacht fruit.

Wie zijn wij?

Wij zijn de ASF Group; onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf DOLE PLC. De ASF Group is al ruim 25 jaar actief in het verpakken en leveren van zachtfruit aan retailers, foodservices en groothandels in heel Europa. Een aanzienlijk deel van onze producten betrekken wij van Nederlandse telers en vanwege onze intensieve en vaak jarenlange relatie met deze telers kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Verder beschikken wij over een eigen pakstation en kunnen we daardoor snel en daadkrachtig op klantwensen inspringen.

Wat zijn de functie-eisen?

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de AGF-markt en hebt in de afgelopen jaren een breed klantennetwerk opgebouwd.

Welke competenties heb jij nodig?

Wat bieden wij?

Niets is zo belangrijk als jouw privéleven en jouw vrije tijd, dat begrijpen wij. Als je kunt genieten van jouw vrije tijd weten wij zeker dat je 100% aanwezig bent tijdens het werk. Je krijgt voldoende vrijheid in de functie.

Herken jij jezelf in deze vacature? Neem dan even contact op met Mari Hilgerdenaar voor meer informatie over deze vacature. Je kunt hem bereiken op 0493-348955 of via de mail: hrm@asf-holding.nl.